Fazli's FotoPage
Teddy
By: Teddy Bob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 19-Sep-2007 07:01 Email | Share | | Bookmark
Futsal Geng Shah Alam Lawan Cheras 2007.

Ni boi yg nak sepak ni, tapi tak masuk golie jugak.
Karl dgn gaya perut kedepan.....baru tendangan padu katanya.
karl keletihan selepas 5 minit permainan.
View all 11 photos...
Ni lawan sesaja jer.....di sponsor oleh Paan ( Eropah ). Nak tau saper menang? Aku pun tak tahu saper menang....khohkokhkohkoh.


Sunday, 1-Apr-2007 16:36 Email | Share | | Bookmark
Gath Bowling Tournament #ladies Webchat.

Ni belum start lagi nih.
ni la nick waklu, belum main lagi dah surrender.
ni salah satu dari group yang memberi saingan.
View all 30 photos...
Gath perlawanan bowling ini dianjurkan oleh channel #ladies webchat. Terima kasih kami ucapkan kepada mereka yang terlibat dalam menjayakan perlawanan bowling ini.Tujuan gath ini diadakan hanyalah semata-mata untuk memupuk semangat setiakawan dan menemukan kembali rakan-rakan yang telah lama menghilang or terputus hubungan...... so, jgn emo2 sebab ianya hanyalah untuk merapatkan silaturrahim. Kepada yang berjaya, tahniah diucapkan dan kepada yang kurang bernasib baik, cuba lagi pada masa akan datang. Macam biasa, dalam setiap function or gath mesti ada salah dan silap. Bak kata orang, rumah sudah siap, tapi pahat still berbunyi. Juga terdapat beberapa masalah dari bahagian dalaman, kami juga meminta maaf jika ada diantaranya menyakiti hati para user. Jika ada sebarang komen, sila nyatakan disini kerana komen anda akan dapat membantu memperbaiki kesilapan kami pada masa akan datang.


Sunday, 15-Oct-2006 17:48 Email | Share | | Bookmark
Gath Iftar Ramadhan Ginger Restaurant 2006.

ni bahagian dalam restoran ginger.....antik tu.
ni plak almari perhiasan dalam ginger tu gak.
dari kiri: Zana, Allmylife,shahrul,darah_satria dan [siti]
View all 22 photos...
Gath ini dijalankan di Restoran Ginger yang telah disertai seramai 40 orang chatters webchat. Gath ini juga telah dianjurkan oleh pengurusan Channel #Ladies dan #Teen. Segala hal dan urusan gath ini telah diuruskan oleh Co-founder #Ladies iaitu [siti] a.k.a Cik siti dan AJK yang dilantik oleh beliau. Terdapat beberapa Founder channel yang turut serta sama ada yang datang melawat dan juga yang menyertai majlis ini. Ribuan terima kasih kepada user yg aktif gath dan juga yg baru pertama kali join gath kerana sudi hadir ke majlis ini dan segala salah dan silap harap dimaafkan. Yang baik datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari diri kami sendiri.

GATH SUCSESS!!......NEXT STOP.....PORT DICKSON OR TELUK CEMPEDAK??


Wednesday, 27-Sep-2006 23:50 Email | Share | | Bookmark
Alumni Dinner Kolej PTPL.

Cek camera yer kak.
ketibaan presiden kolej PTPL.
Presiden sedang besalaman dan berkenalan dengan para Alumni.
View all 11 photos...
Majlis ini diadakan sempena meraikan budak-budak kolej ptpl yang sudah menamatkan pengajian mereka dari tahun 1996 sehinggalah 2006. Ada yang sudah mencapai cita-cita mereka dan ada juga yang masih mengejar cita-cita mereka. Majlis dirasmikan oleh Presiden Kumpulan Kolej PTPL dan KUTPM ini diadakan di Hotel Bluewave Shah Alam Selangor dan diserikan lagi dengan kehadiran artis Papa Rock Ramli Sarip. Terima Kasih kepada yang sudi hadir.

*Ada beberapa gambar tidak dapat di Upload kerana terdapat kesosakkan kepada memory card di beberapa buah camera yang lain. Harap Maklum.


Wednesday, 27-Sep-2006 23:03 Email | Share | | Bookmark
Gath untuk bebudak Final Projek/Semester kolej PTPL 2006.

Sebelum bermula majlis.
Ni la geng2 pecah kepala.Saper tak tahan telinga,jgn lepak sini.
Sebahagian dari bebudak pompuan kursus DTM.
View all 12 photos...
Ini adalah majlis serba ringkas yang diadakan untuk meraikan bebudak projek yang akan menamatkan pengajian diploma mereka pada bulan Oktober 2006 nanti. Thanks kepada yang sudi hadir dan yang sudi menjayakan majlis ini. Catering ditaja oleh Pn. Ramona, Ketua Kursus Diploma Teknologi Maklumat.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net